Στην Πρωτη Γραμμη Τομος 5 / Band Of Brothers 5 :- Why We Fight - Points
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΡΥΣΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΙΝΙ ΣΕΙΡΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΤΗΒΕΝ ΣΠΗΛΜΠΕΡΓΚ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ
Μια χούφτα άνδρες, που αντιμετώπισαν τον μέγιστο κίνδυνο, επέδειξαν την υπέρτατη ανδρεία, βίωσαν τον απόλυτο φόβο, και έγιναν θρύλοι!
Βασισμένη στο ομώνυμο Best-seller του Στήβεν Ε. Αμπρόουζ, η ταινία αφηγείται το έπος των ανδρών του 506ου Σμήνους, της 101ης Αεροπορικής Μοίρας, που έμεινε γνωστό στην ιστορία ως “Easy Company”! Με βάση τις αφηγήσεις των επιζώντων στρατιωτών, την αλληλογραφία τους και τα χρονικά των εφημερίδων εκείνης της εποχής, ξεδιπλώνονται άγνωστα γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ηρωικές στιγμές αυτών των ανδρών, όπως η πτώση τους με αλεξίπτωτα στην κατεχόμενη Γαλλία την ημέρα της Απόβασης των Συμμάχων, η λυσσαλέα αντίσταση τους στη Μάχη των Αρδεννών και η θεαματική κατάληψη της απρόσιτης «Αετοφωλιάς» του Χίτλερ, στο Berchtesgaden!

9ο Μέρος: Γιατί πολεμάμε; Καθώς ο Πόλεμος πλησιάζει στο τέλος του, οι άνδρες του 5ου Λόχου ανακαλύπτουν στη Γερμανία το «Στρατόπεδο Συγκέντρωσης»!
10ο Μέρος: Ο 5ος Λόχος καταλαμβάνει την «Αετοφωλιά»! Οι απαραίτητοι «πόντοι» για την απόλυση, στοιχίζουν ζωές! Η ζωή μετά τον πόλεμο.

Δημοφιλέστερες