Ο Ερωτας Και Αλλες Μορφες Τρελας / Annihilation Of Fish
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ρομαντική κωμωδία, μια τρελή ιστορία αγάπης για νέους, αλλά και για όσους νιώθουν νέοι! Ο Φις είναι ένας Τζαμαϊκανός μιας κάποιας ηλικίας, ο οποίος έχει μια εμμονή: πρέπει να παλέψει με έναν δαίμονα και να τον νικήσει! Μετά από δέκα χρόνια εγκλεισμού του σε ψυχιατρείο, μεταφέρεται στο ίδρυμα της γλυκιάς χήρας, κυρίας Μάλντρουν, η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό του άντρα της.
Ρομαντική κωμωδία, μια τρελή ιστορία αγάπης για νέους, αλλά και για όσους νιώθουν νέοι! Ο Φις είναι ένας Τζαμαϊκανός μιας κάποιας ηλικίας, ο οποίος έχει μια εμμονή: πρέπει να παλέψει με έναν δαίμονα και να τον νικήσει! Μετά από δέκα χρόνια εγκλεισμού του σε ψυχιατρείο, μεταφέρεται στο ίδρυμα της γλυκιάς χήρας, κυρίας Μάλντρουν, η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό του άντρα της. Εκεί, γνωρίζει την Πουανσιέτια η οποία μόλις συνέρχεται από το φανταστικό ρομάντζο της με τον φημισμένο συνθέτη, Τζιάκομο Πουτσίνι! Ο έρωτας χτυπά την πόρτα στους δύο ανθρώπους, αλλάζοντας τόσο τη δική τους ζωή, αλλά και των άλλων γύρω τους...
Αριστοτεχνικά δοσμένοι χαρακτήρες και ανελέητο χιούμορ σε μια απολαυστική ταινία, που κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας στο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ του Χιούστον και το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο φεστιβάλ της Σαραγόσα. Προσοχή: Κινδυνεύετε να τρελαθείτε από το γέλιο!

Δημοφιλέστερες