Μαυρη Οχια Χριστουγεννιατικη Ιστορια / Blackadder Christmas Carol
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Εμπενίζερ Μπλακάντερ, ένας αγαθός έμπορος που ζει στο Βικτωριανό Λονδίνο είναι το μαύρο πρόβατο της σιχαμένης δυναστείας των προγόνων του.
Ο Εμπενίζερ Μπλακάντερ, ένας αγαθός έμπορος που ζει στο Βικτωριανό Λονδίνο είναι το μαύρο πρόβατο της σιχαμένης δυναστείας των προγόνων του. Καλός, πρόθυμος να βοηθάει τους ανήμπορους και γενναιόδωρος σε όσους έχουν ανάγκη, πέφτει για ύπνο το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων με ελαφριά τη συνείδησή του. Η ξαφνική εμφάνιση, όμως, του Πνεύματος των Χριστουγέννων θα ανατρέψει τη ζωή του. Αφού το Πνεύμα τον συγχαίρει για το ηθικό του ανάστημα, του αποκαλύπτει δύο οράματα των γλοιωδέστατων προγόνων του κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, όπου τόσο ο Λόρδος Έντμουντ Μπλακάντερ, όσο και ο τρισέγγονός του μολύνουν το εορταστικό κλίμα. Σε λίγο ο Εμπενίζερ θα συνειδητοποιήσει πως τελικά οι κακοί είναι οι μόνοι που διασκεδάζουν, ακόμη και την περίοδο των εορτών...
Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία διαφορετική από όλες όσες έχετε δει μέχρι σήμερα! Ο Ρόουαν Ακινσον ανατρέπει με τον κυνισμό του ακόμη και το εορταστικό κλίμα!

Δημοφιλέστερες