Κατηγορίες
Τα Τεσσερα Αστερια / American Cuisine
- Δευτερεύων τίτλος: American Cuisine
- Διαθέσιμο σε: VHS, DVD
- Κωδικός: 16713
- Κατηγορία: Κοινωνικο
- Σκηνοθεσία: Ζαν Υβ Πιτουν
- Σενάριο: Ζαν Υβ Πιτουν
- Μουσική: Ρενε Μαρκ Μπινι
- Φωτογραφία: Ζαν Μαρι Ντρειζου
- Γλώσσα: Αγγλικα
- Υπότιτλοι: Ελληνικα
- Ηχος: Hi - Fi Stereo
- Παραγωγή: 1998
- Διάρκεια: 91'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Ένας Αμερικανός Μάγειρας, ένας Γάλλος Σεφ και ένα «Πιάτο», που σίγουρα δεν περιλαμβάνεται στο Μενού της Ημέρας!
O Λόρεν Κόλλινς, λάτρης του καλού φαγητού από την τρυφερή του ηλικία, δουλεύει ως «Σεφ» του Αρχηγού του Ναυτικού των Η.Π.Α., θέση όμως, που αναγκάζεται σύντομα να αποχαιρετήσει, εξαιτίας ενός ενοχλημένου αξιωματικού! Καταλήγει στην πλατφόρμα του Σταθμού της Ντιζόν, σε μια από τις πιο διάσημες γαστρονομικές «γωνιές» της Γαλλίας, «Τα Τέσσερα Αστέρια», με διευθυντή τον Λουί Μπουαγιέ, που τρομοκρατεί όλο τον κόσμο με τα βίαια ξεσπάσματά του! Από την πρώτη στιγμή της άφιξής του ο Λόρεν δημιουργεί αντιπάθειες Χάρη όμως, στα κοινά ενδιαφέροντα με τον αρχιμάγειρα, κατορθώνει να εξασφαλίσει ένα πρόχειρο κρεββάτι, μια κουβέρτα και μια επισφαλή θέση στη κουζίνα! Σύντομα γίνεται γνωστός ως «Νιουγιόρκ», αλλά η μαθητεία του είναι πολύ σκληρή. Ο Μπουαγιέ ωστόσο, «βλέπει» σε αυτόν τον αυνήθιστο νεαρό το πάθος για τελειότητα και την αγάπη του για τη μαγειρική αυτά δηλαδή, που ώθησαν και τον ίδιο στην κορυφή!
O Λόρεν Κόλλινς, λάτρης του καλού φαγητού από την τρυφερή του ηλικία, δουλεύει ως «Σεφ» του Αρχηγού του Ναυτικού των Η.Π.Α., θέση όμως, που αναγκάζεται σύντομα να αποχαιρετήσει, εξαιτίας ενός ενοχλημένου αξιωματικού! Καταλήγει στην πλατφόρμα του Σταθμού της Ντιζόν, σε μια από τις πιο διάσημες γαστρονομικές «γωνιές» της Γαλλίας, «Τα Τέσσερα Αστέρια», με διευθυντή τον Λουί Μπουαγιέ, που τρομοκρατεί όλο τον κόσμο με τα βίαια ξεσπάσματά του! Από την πρώτη στιγμή της άφιξής του ο Λόρεν δημιουργεί αντιπάθειες Χάρη όμως, στα κοινά ενδιαφέροντα με τον αρχιμάγειρα, κατορθώνει να εξασφαλίσει ένα πρόχειρο κρεββάτι, μια κουβέρτα και μια επισφαλή θέση στη κουζίνα! Σύντομα γίνεται γνωστός ως «Νιουγιόρκ», αλλά η μαθητεία του είναι πολύ σκληρή. Ο Μπουαγιέ ωστόσο, «βλέπει» σε αυτόν τον αυνήθιστο νεαρό το πάθος για τελειότητα και την αγάπη του για τη μαγειρική αυτά δηλαδή, που ώθησαν και τον ίδιο στην κορυφή!