Κουραστηκα Να Σκοτωνω Τους Αγαπητικους Σου / Kourastika Na Skotono Tous Agapitikous Sou
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Θεόφιλος Παληός, είναι ιδιοκτήτης ενός μικρού παραδοσιακού εκδοτικού οίκου. Ο άνθρωπος αυτός θα ερωτευτεί παράφορα τη Σία, που κάνει φωνητικά στο show γνωστής τραγουδίστριας. Η Σία συντηρείται από την "γενναιοδωρία" παλιών θαυμαστών. Στο πρόσωπο του Θεόφιλου, η Σία θα γνωρίσει τον πραγματικό έρωτα, αν και συνεχίζει να δέχεται τις προσφορές των πολυπληθών θαυμαστών της.

Ο Θεόφιλος τρελαίνεται από τη ζήλια, που τον οδηγεί σε τεράστιες σπατάλες και τελικά στο οικονομικό αδιέξοδο. Στο τέλος θα καταλήξει μπλεγμένος σε μια υπόθεση ληστείας και φόνου. Την υπόθεση έχει αναλάβει να εξιχνιάσει ο αστυνόμος Νίκας. Η Σία, σε μια κρίση ενοχών και αυτοθυσίας, γίνεται ερωμένη του αστυνόμου με αντάλλαγμα τη σιωπή του. Δημιουργείται έτσι, ένα περίεργο τρίγωνο...

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μένει πιστός στην υπόσχεσή του για "μια ταινία κάθε χρόνο". Μετά το Beautiful People μας δίνει ένα φιλμ noir, με μια ιστορία όμως που διαδραματίζεται στο παρών και για την ακρίβεια στην Αθήνα του σήμερα. Η ταινία διαθέτει στα συν την εξαιρετική φωτογραφία του Γιώργου Αρβανίτη, τις σωστές ερμηνείες της πρωταγωνιστικής τριάδας (και όχι μόνο) και την μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη. Το πρόβλημα ίσως εντοπίζεται στο ότι - όπως σε όλες τις noir ταινίες - η ιστορία είναι λίγο εκτός πραγματικότητας. Το αποτέλεσμα όμως είναι αρκετά γοητευτικό που σε κάνει να ξεπερνάς αυτούς τους προβληματισμούς.

Δημοφιλέστερες